Kurser och utbildningar

Cardic erbjuder utbildningar iHLR och D-HLR hjärt-lungräddning med hjärtstatare.

Produkter:

 

Cardic är återförsäljare av hjärtstartare/defibrillatorer från Primedic, nedan följer information om våra lättanvända bästsäljare:

 

PAD

Primedic PAD (public access defibrilator) är en enkel hjärtstartare att använda. Apparaten ger tydliga röstinstruktioner och symboler ger indikation om händelseförlopp. PAD är klassificerad som stöt, damm och överspolningsskyddad enligt IP55. Elektroder, rakhyvel, andningsmask och handskar sitter i en praktisk modul på framsidan. Hjärtstartaren gör regelbundna självtester för att säkerhets ställa att apparaten är klar för användning.

Upp till  3-års standbytid på batteri. 5 års garanti.

 

AED

Primedic AED (automated external defibrillator) är som PAD enkel att använda. Apparaten ger tydliga röstinstruktioner och symboler ger indikation om händelseförlopp. Apparaten stödjer två andra språk utöver svenska som är standard språk. AED är klassificerad som stöt, damm och överspolningsskyddad enligt IP55. Elektroder, rakhyvel, andningsmask och handskar sitter i en praktisk modul på framsidan. Med en speciell inspelningsfunktion  lagras all  patientdata i AED.

Hjärtstartaren gör regelbundna självtester för att säkerhets ställa att apparaten är klar för användning.

Upp till  6-års standbytid på batteri. 5 års garanti.

 

 

AED-M

 

 

AED-M har samma robusta konstruktion och utförande som AED. Men förutom de funktioner som finns i AED är AED-M är utrustad med en tydlig upplyst monitor med 6-kanals EKG.  Hjärtstartaren spar all patientdata och händelseförlopp inklusive ljudupptagning på ett minneskort som kan vara till nytta för behandlande läkare. Elektroder, rakhyvel, andningsmask och handskar sitter i en praktisk modul på framsidan. Hjärtstartaren gör regelbundna självtester för att säkerhets ställa att apparaten är klar för användning.

Upp till 6 års standbytid. 5 års garanti.

 

Tillbehör:

Se länk ovan